En ganske så spontan avgjørelse

I løpet av sommeren så har jeg tittet lengselsfullt på dette klippet på YouTube:


Jeg har fått gåsehud, jeg har grått og jeg har tenkt "herregud, tenk om jeg kunne fått oppleve den konserten!" og jeg lovte meg selv at dersom jeg noen gang ville få muligheten til å oppleve dette så skulle jeg slå til.

I formiddag fikk jeg plutselig denne mailen i innboksen:

Første reaksjon var "fuuuuck!" og jeg trengte noen timer å bestemme meg på, jeg så et par episoder av The Walking Dead med mamma og så gikk jeg innom nettsiden for å sjekke priser og før jeg visste ordet av det hadde jeg bestilt meg en billett!
Jeg satt der og hadde fem minutter på å gjennomføre salget + at dette var forhåndsbestilling (ordinært salg begynner på fredag) så da jeg fikk muligheten til en bra plass så følte jeg at jeg ville angre dersom jeg ikke slo til med én gang.

Joda, jeg var inne på tanken om at dette opplegget kanskje kommer til Norge også men altså.. fuck it, jeg føler meg ikke trygg blant folk i Norge og jeg vil jo nyte showet så Wembley (bydelen, ikke bikkja); jeg kommer tilbake!

Her skal jeg sitte:

Sitter på en følelse av usikkerhet og et snev av anger akkurat nå men det er åtte måneder frem i tid så jeg venner meg vel til tanken sånn som jeg pleier når det kommer til slike ting, ville vært verre om jeg måtte ha dratt i morgen!

Wow, tenk at jeg skal få se Game of Thrones-musikken bli spilt med live orkester... og hey, det er i London, kanskje man får se noen kjente fjes også?

Så får man bare vente og håpe at billetten dukker opp....

5 kommentarer

OMG! Det der kommer du neppe til å angre på!!!

ill jill: Nei, det er ikke opplevelsen jeg føler anger over, det er det å måtte dra ut i verden... =P Det går nok bra.

Ja, hjelper jo at du har til tid å bearbeide avreisen :) Sjukt bra sitteplass og da!

ill jill: Ja, følte jeg måtte slå til da jeg så hvilken plass jeg kunne få, har på følelsen at det vil bli fort utsolgt også.

heeeldig, jeg vil også dra!

Skriv en ny kommentar