Straff!

Sitter nå her og straffer Wembley.. kom hjem fra butikken for litt siden og da hadde hun funnet en pakke med rengjøringservietter (for vinduer og slikt) som hun hadde revet i filler og det var rester OVERALT på kjøkkenet.
Tidligere har jeg pleid å bli helt fra meg og skikkelig skuffet men har ikke akkurat kommet noen vei med den reaksjonen så jeg trakk pusten og fikk dyttet bikkja inn i buret hennes før jeg lukket døren og der lå hun pent og fulgte med mens jeg ryddet varer (og rengjøringservietter) uten å si et eneste ord til henne.
Huskyer syntes det er kjempegøy å bli kjeftet på så de gangene jeg har stått der og sagt "hva har du gjort?!" og "fy deg!" så har hun bare hoppet rundt og logret og blitt enda mer gira og mer irriterende, så det var sykt deilig å se at min likegyldige reaksjon fikk henne til å reagere mer som jeg ønsker hun skal reagere: hun skjønte at hun hadde gjort noe galt.

Hun var innestengt i buret i maks fem minutter, da slapp jeg henne ut men jeg fortsatte å ignorere henne og gikk og satte meg her. Jeg skulle egentlig gått tur med henne nå men hun har bare godt av å bli ignorert i noen minutter til.

Like greit at ignorere-taktikken funker for hadde jeg måttet se på henne så hadde det blitt mye vanskeligere for meg å stå på mitt.

Vel, vi får gå turen vår før det blir mørkt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar