Nye tusjer: Kuretake ZIG Clean Color Real Brush Pen

Jeg fikk en hentelapp i går på rekommandert sending og siden teksten så veldig kinesisk ut så tenkte jeg at det var vannpenslene jeg hadde bestilt fra en dame i Hong Kong men da jeg skulle hente pakken i dag så viste det seg å være tusjene jeg hadde bestilt fra en eBay-selger i Japan (give me a break, jeg er en europeer som kan ingen av språkene så jeg gjettet bare) og som jeg har siklet på lenge!
Jeg skal ikke oppføre meg som om jeg er ekspert på disse tusjene men jeg har sittet og lekt litt med dem nå og tenkte å skrive et lite innlegg om førsteinntrykket så kan jeg heller skrive et nytt innlegg når jeg har fått teken på dem.

Jeg kjøpte esken som inneholder 80 tusjer, det vil si alle fargene som eksisterer av denne typen. Man kan også få kjøpt pakker med seks stykker, 12, 24, 36, 48 og 60. Mange sier at man ikke trenger boksen med alle fargene fordi det er mer enn nok i den med 48 stykker for eksempel men jeg foretrekker å ha ting komplett fordi det irriterer meg når jeg sitter og tenker på fargene jeg kunne ha hatt.

Mange bruker disse tusjene til ting som kalligrafi men man kan også bruke dem som vanlige tusjer.

Så, hvorfor er jeg så gira over disse tusjene?
Jo, fordi disse kan brukes med vann! Dette skjer når jeg har dyppet den samme tusjen i vann:

Dette er også de eneste vanntusjene (har jeg hørt) som har penselbørste i stedet for en vanlig "tupp" som tusjer pleier å ha.

Man kan gjøre mye gøy med disse, nå er ikke jeg så bevandret i denne verdenen enda men her er noe av det jeg har prøvd ut i dag:

Gøyale tusjer, førsteinntrykket er veldig bra... to be continued!

PS. Den bitchy delen av meg vil at folk retter sine eventuelle spørsmål til google.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar