EFIT (Ett foto i timen) - Min lørdag i bilder

Hadde egentlig tenkt å poste dette i går men jeg ble sittende og spille kortspill på PC'en i stedet.
Jeg hadde en ok dag på lørdag så jeg bestemte meg for å kjøre en tur til Drøbak og siden jeg trengte noe å blogge om så tenkte jeg å ta ett bilde i timen sånn at jeg kunne lage et EFIT-innlegg.

12:19
Det ble en sen frokost av diverse grunner så jeg satt og hang på YouTube mens jeg spilte Sudoku og spiste pytt i panne sammen med et par speilegg.

13:17
Jeg trengte en dusj før jeg dro noe sted så jeg gikk inn til foreldrene mine for å låne dusjen deres fordi min har begynt å flomme over igjen. Hurra.

14:45
Jeg bestemte meg for å finne en haug med klær på Lindex som jeg skulle prøve før jeg eventuelt bestemte meg for å kjøpe dem og denne dagen passet fint til å gjøre ting som dette fordi jeg var ikke et vrak så jeg hadde det faktisk ganske gøy (vanligvis står jeg på prøverommet og griner). Angrer litt på at jeg ikke kjøpte denne genseren, kanskje jeg må tilbake?

15:36
Jeg fant meg en ny venn!

16:18
Jeg kunne vært i Drøbak lenger men jeg måtte komme meg hjem før det ble mørkt sånn at jeg kunne gå tur med Wembley. Jeg kjøpte en Litago uten sukker, den var veldig god og det var digg å hive i seg en sånn en før man satte kursen hjem fordi jeg var sliten og trengte en liten dose energi... mulig jeg brøt cheat day-løftet mitt men det driter jeg i (gjorde jeg egentlig det med tanke på at den var sukkerfri?).

17:25
Ut på tur med frøken McSnurp.

18:46
Jeg satte på NRK sånn at jeg ikke skulle glemme Stjernekamp, det hender jeg ikke registrerer det når mobilen min minner meg på slikt.

19:47
Jeg fant plutselig ut at jeg skulle støvsuge det stygge teppegulvet i TV-stua mi.

20:26
Så på finalen i Stjernekamp, jeg heiet på Didrik men som de fleste vet nå så var det Adam som vant... ikke at jeg klager.

21:50
Droppet å se slutten av Skal vi danse og gikk heller og satte meg i hobbykroken min... fortalte jeg at jeg har gjort om i stua igjen?

22:51
Så var det på tide å starte kveldstellet sånn at hun her fikk lagt seg igjen, haha..

23:01
Selfie-time! Jada, jeg vet jeg ser dum ut men det er klin umulig å se normal ut i trynet når man prøver å ikke le fordi bikkja kiler deg i øret, slikker deg på kinnet, osv.

Hadde tenkt å ta et bilde etter midnatt også sånn at jeg hadde fått dokumentert 12 timer men jeg sovnet mens jeg så på The Imitation Game..

Dett var dett!

Én kommentar

Syns dere to er så fine sammen c.

Skriv en ny kommentar