Uken som gikk - Uke 46 2017

Forandring i planene, i stedet for å skrive liste sånn som jeg har gjort tidligere så tar jeg bare og... skriver.

Jeg hadde mange planer denne uken, så mye som måtte gjøres før London-turen og så klarte jeg jaggu å bli forkjølet. En forkjølelse er ingen big deal men man kan likevel bli skikkelig slått ut og det kunne jeg sikkert ha tillatt meg dersom Zakk fortsatt var her for han klarte seg selv men nå som jeg har Wembley så har jeg ikke hatt tid til å være syk. Jeg har heller ikke hatt tid til å gjøre alt jeg ville gjøre før turen men litt har jeg da fått gjort, blant annet så har jeg fått malt ene hylla mi blå.

Førsteprioritet (etter Wembley) var derimot å bli frisk og du verden som jeg har jobbet for å slippe å bli skikkelig dårlig, blant annet har jeg testet dette:

Jeg elsker lukten av hvitløk men dette var litt voldsomt selv for meg.. i tillegg har jeg sovet sittende oppreist de tre-fire siste nettene, det skulle visst også hjelpe.
Jeg hadde tenkt å la "tettheten" bare gå sin gang men jeg leste på fredag at hvis man har tett nese på fly så kan man få skikkelig vondt i ørene så i går investerte jeg i min aller første nesespray. Litt redd for å bli avhengig men damen på apoteket forsikret meg om at så lenge jeg ikke brukte den lenger enn en uke så ville det gå fint.

Aaaanyway..!

Om 24 timer så er jeg og lillesøster på hotellet vårt, mest sannsynligvis så sover hun mens jeg er lys våken, tiden vil vise.

Jeg tror ikke jeg har fortalt så mye om hvor vi skal bo og sånt på denne turen? Det var viktig for meg at vi ikke måtte bo så langt unna Euston station sånn at vi ikke behøver å stresse når vi skal til Harry Potter-studioet på torsdag men hotellet jeg opprinnelig hadde lyst til å bo på ble fullbooket veldig fort så nå skal vi bo cirka fem minutter lenger unna, rett ved siden av King's Cross og det passer jo veldig fint med tanke på Harry Potter-temaet, der er plattform 9 3/4 og når vi går ut hovedinngangen på hotellet så ser vi rett bort til bygningen hvor Harry og Ron satte avgårde da dem skulle ta igjen Galtvortekspressen i Harry Potter and the Chamber of Secrets:

Utsikten fra hotelldøra på Google Maps:

Jeg føler meg litt stresset akkurat nå, jeg er bekymret for at jeg har glemt å pakke noe og jeg er redd for at jeg skal klare å glemme noe i morgen tidlig men jeg tror jeg har alt, må bare huske å pakke ned de tingene jeg ikke kan pakke før jeg har brukt dem i morgen tidlig.

Jeg har vært flinkere til å pakke klær denne gangen, vanligvis så ender jeg opp med å bruke det samme antrekket hele tiden fordi klærne jeg har pakket får meg alltid til å tenke "hva f*"#( tenkte jeg på?!"
Det dumme er at jeg nå har mindre plass i kofferten så jeg mistenker at jeg må kjøpe en til før jeg drar hjem.

På torsdag blir jeg 30 så mormor og mannen gav meg gaven fra dem i går og i dag fikk jeg gaven fra mamma og pappa, de gav meg litt penger og den illustrerte utgaven av Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.... jeg har ytret ønske om å få de bøkene på engelsk siden jeg allerede har de vanlige bøkene på norsk.

Vel, hodet mitt er kaos akkurat nå så jeg tror det er best for meg å avslutte her.

London calling, cheerio.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar