London 2017 Dag 2: Wembley, Oxford Street og Løvenes konge

Vi startet dagen med å ta det med ro og se på TV på hotellrommet, til slutt satte vi kursen mot Wembley (stedet, ikke hunden min).

Grunnen til at jeg ville hit var fordi jeg visste fra sist gang at Wembley har et ganske stort outlet-kjøpesenter og jeg hadde atter en gang behov for gode sko jeg kunne gå med uten å lide.. så da ble det sko hos Skechers igjen!
Vi klarte å komme dit før senteret åpnet så vi fant oss noe å spise mens vi ventet, jeg kjøpte meg smørbrød med laks og vi satt og spiste på en benk rett utenfor Wembley stadium.
Vi tittet litt ellers på senteret også, jeg fant blant annet balltreet til Negan fra The Walking Dead men jeg endte med å ikke kjøpe det, i stedet kjøpte jeg sånn sand man kan leke med (skal lage et eget innlegg med ting jeg kjøpte på turen).

Da vi gikk "lei" av Wembley spurte jeg lillesøster hva hun hadde lyst til og hun sa at hun ville til Hamleys som er en gedigen lekebutikk på Oxford Street så da satte vi kursen dit.
Det er nesten ti år siden jeg var der sist men jeg klarte å finne veien likevel.

Vi møtte dronning Elizabeth i sjappa:

Hun var laget av Lego men likevel..

Det fine med Hamleys er at det er en lekebutikk for folk i alle aldre og det er så... interaktivt. Ansatte demonstrerer leker og man kan teste ut ting på egenhånd. Jeg fant også et hjørne som hadde alt mulig fra Harry Potter, Ringenes herre, Game of Thrones, osv.

Det som var litt synd med at vi dro til Oxford Street så tidlig på dagen var at vi ikke fikk satt pris på de fancy julelysene dem har hvert år men det var bare dag nummer to, vi hadde nok av tid til å dra tilbake! Vel, det gikk ikke helt etter planen, mer om dette senere.

Vi dro tilbake til hotellet, klokken var ikke engang tre men vi hadde planer vi måtte lade opp til, jeg skulle nemlig gi lillesøster hennes hemmelige julegave denne dagen og jeg trengte en dusj!
Etter noen timer satte vi kursen mot Covent Garden og mens vi ventet på at julegaven skulle bli "klar" så fant vi en hobbybutikk jeg hadde funnet på nettet, der endte jeg med å kjøpe litt vannmaling.
Senere tuslet vi ned til markedsplassen, folk sang og det var sykt fin julepynt overalt! Jeg og lillesøster endte med å kjøpe oss hver vår pølse fra en bod og vi satte oss på en benk/slede som hørte til et reinsdyr dekket av julelys.

Etter å ha sittet ved reinsdyret en liten stund var det på tide å gi lillesøster julegaven hennes, jeg hadde nemlig bestilt billetter til The Lion King!

Klart, jeg hadde ikke kjøpt de dyreste billettene for jeg er ikke rik men vi kunne se scenen godt fra der vi satt.

Jeg hadde igrunn ingen forventninger til showet, jeg bestilte billettene fordi lillesøster ELSKER Løvenes konge men oh... my.... god... det er et av de beste showene jeg har sett i hele mitt liv, jeg lo og jeg gråt og jeg var så imponert over hvordan de hadde bragt til live diverse scener, scenen hvor Mufasa dør for eksempel.

Det er ikke noe vits at jeg prøver å beskrive hvor bra det var, denne musikalen må oppleves men her er en smakebit fra YouTube:

Ja, det kom plutselig en elefant ned midtgangen, jeg holdt på å frike ut.

Dag nummer to var med andre ord vellykket!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar