Uken som gikk - Uke 48 2017

Føler jeg spammer bloggen nå men jeg er opptatt på søndagene så ting hoper seg opp til kvelden..

I begynnelsen av uka var jeg ganske sliten etter London-turen så jeg sov mye om morgenen, heldigvis så taklet Wembley det ganske bra og lot meg sove ut.

På tirsdagen startet jeg et nytt prosjekt, jeg hadde fått mammas tillatelse til å male kjøkkenet mitt (hun eier huset) så jeg dro til Montér for å kjøpe maling! Jeg skulle uansett ut den dagen fordi jeg skulle i møte hos fastlegen men det ble avlyst så da benyttet jeg muligheten til å gjøre noe annet fornuftig i stedet..
Anyway, kjøkkenet har gått fra å være lyseblått til mørk rosa... det er fortsatt litt maling som gjenstår men det går fort når man først setter i gang.
Ble så inspirert av fargene på godteriet på Harry Potter-settet av alle ting.

Wembley har så klart hjulpet til og har endt opp med rosa og grønn pels.

Forkjølelsen min forsvant i løpet av London-turen men den kom tilbake for fullt denne uka, er vel kulden som gjør det. Håper det bare ikke er allergien min som har tatt helt av!
Begynte å bruke nesesprayen igjen selv om jeg er redd for å bli avhengig, den var så effektiv.
Kan ikke gå i hi heller, må jo ut med denne pøbelen:

Det er fint å ha en grunn til å forlate huset.
Jeg føler ikke at jeg skriver så veldig bra akkurat nå, jeg er trøtt og sliten og så blir jeg så frustrert fordi jeg glemmer alt jeg hadde tenkt å skrive om.

Forrige uke hadde jeg en drøm hvor Marilyn Manson begynte å skrive musikk til Bollywood-filmer og det er alt jeg klarer å tenke på akkurat nå.

Jeg har ikke fått pyntet huset til jul enda, noe som er rart fordi jeg pleier som regel å være klar til 1. desember men så begynte jeg å male kjøkkenet så det gikk litt i glemmeboken.. jeg får sikkert slengt opp noe pynt etterhvert.

Husky i soloppgang:

3 kommentarer

For noen søte bilder av bikkja som drar i båndet. Elsker alt som ikke er så pretensiøst.

tenkerier: Hun skal jo egentlig ikke gjøre slikt men måtte likevel benytte sjansen til å ta et par bilder, en dag blir hun gammel og grå og da kommer jeg sikkert til å savne episoder som dette.

Skriv en ny kommentar