Det jeg kjøpte i London

Først må jeg bare beklage men det var noen av bildene som nektet å bli rotert, jeg gadd rett og slett ikke å fikse dette så dere får bare snu litt på hodene deres (men jeg tror ikke dere trenger det).

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å legge alt jeg hadde kjøpt på spisebordet, det endte med å se slik ut:

Siden det ble rotete og uoversiktlig så fant jeg ut at det var like greit å ta gruppe- og enkeltbilder av alle tingene.

Dagen etter vi ankom så dro vi til Wembley fordi jeg ville ha nye Skechers-sko og jeg endte opp med disse:

Begynte å bruke dem med én gang så de hadde allerede rukket å bli litt skitne på bildet men guuuuud så gode dem er å gå i! ...og så har dem glitter på seg, bare nevner det.

Vi tittet litt mer på Outlet-senteret i Wembley og fant en "nerdebutikk" hvor dem solgte ting fra filmer og TV-serier i tillegg til diverse festlige ting. Hva jeg endte opp med her? Magisk sand!

Man kan forme og kna uten at man ender opp med sand over hele seg.. deilig hvis man føler seg stresset.

Da vi dro til Covent Garden senere på kvelden stakk vi innom en hobbybutikk jeg hadde funnet på nettet, der kjøpte jeg litt maling og en stor sånn palett-dings.. fargeboka kjøpte jeg på Gatwick da vi skulle hjem:

Da jeg bestilte billetter til The Lion King-musikalen så var det fordi jeg visste at lillesøster ville bli glad men jeg måtte så klart sørge for at jeg selv også fikk med minner derfra så da ble det et program og en souvenir-bok:

Dagen etter dro vi blant annet til The British Museum hvor jeg endte opp med disse tingene:

Nærbilder av mynten:

Nærbilde av smykket:

Skal forestille bokstaven A.

Rett etterpå gikk vi og tittet i noen små butikker hvor jeg fant gave til Wembley:

Dette var dagen hvor vi dro til London Aquarium og London Dungeon, på LD kjøpte jeg ikke noe fordi jeg hadde vært der før men på LA kjøpte jeg denne:

Bamsen kombinerer min kjærlighet for pingviner og London.

Neste dag var den store Harry Potter-dagen og jeg gikk så klart agurk i butikken der, jeg kjøpte blant annet DENNE KAPPEN som var umulig for meg å ta bilde av men dere kan såvidt skimte den helt til høyre på det øverste bildet.
Helt siden forrige gang jeg var der så angret jeg på at jeg ikke kjøpte tryllestaven til Minerva McGonagall så det bestemte jeg meg for å gjøre noe med:

Bildekvaliteten er ikke på topp men dere kan google om dere absolutt trenger å se detaljer.

Jeg fant disse to kule t-skjortene, den ene har mange av skapningene  fra filmene (også glitrer den) mens den andre har bilder av karakterene... skufftet over at Sirius Black ikke var med, men men:

Jeg elsker gensere med trekvart lange ermer så det ble et par slike også.. den ene her har Fantastic Beasts-logoen mens den andre har gateskiltet til der hvor huset til Sirius Black holder til i det skjulte.

Diverse saker og ting:

Kjøpte en kopp som ligner på en gryte sist gang så denne gangen kjøpte jeg en skål av samme type (kan spise suppe og sånt av den). En dødstalisman-nøkkelring, en "snowglobe" med bilde av Galtvortekspressen inni (den har gullglitter i stedet for snø) og kronen på verket: et lyn-sølvsmykke med ekte swarovski-krystaller på!

Dagen etter dro vi til naturhistorisk museum hvor jeg endte opp med disse tingene:

Kjøleskapmagnet med bilde av museet, julepynt med Charles Darwin som julenissen og en bjørneklo som ikke er ekte men jeg syntes den var kul.

Dette var dagen hvor vi planla å shoppe på Oxford Street samme kveld men dette gikk som kjent rett i dass da man trodde det foregikk terrorangrep men alt jeg hadde lyst til å kjøpe der var ting som jeg lett kan få tak i her i Norge (eventuelt på nettet).
Det positive med at shoppeturen denne kvelden ble avlyst var at da kunne jeg ta litt av på Platform 9 3/4-butikken på King's Cross den dagen vi skulle hjem:

Tryllestaven til Newt Scamander, kulepenn og Harry Potter-Trivial Pursuit.

Jeg er egentlig ikke typen som vil ha masse bamser men jeg ville ha Niffler-bamsen fordi den minnet meg om meg selv (tiltrukket av glitrende ting) og så føltes det galt å ikke kjøpe en Hedwig-bamse fordi... det er jo Hedwig:

Jeg trengte gensere så jeg kjørte på:

Og der var jeg tom for Harry Potter-ting å vise frem...

Fant forresten bamsen til Mr. Bean tidligere på dagen:

Neste gang jeg kjøpte noe var på Gatwick, da pleier jeg bare å kjøpe hva jeg vil for å bruke opp det jeg har av kontanter, noe det var igjen lite av denne gangen men jeg fikk da endt opp med noe:

Sånne hanskedingser som fingrene stikker ut av (med glitter på), øredobber og en ring.

Tenkte å ikke skrive noe om disse bøkene da tittel og slikt står på coveret men følte et behov for å si (før noen friker ut) at Trump-boka er en tullebok som Alec Baldwin står bak.

That's all, folks!

Én kommentar

Super jealous i tell you, masse fint du fikk med deg :D

Skriv en ny kommentar