Siste psykologtime, julen og nå

Jeg elsker julen men tiden går så vanvittig sakte, tenkte i går at det var kjempelenge siden jeg var i Ski sist men det er bare en uke siden.
Siste psykologtime ja.. jeg var ikke blid men hva kan man gjøre? Forhåpentligvis så får jeg gå til noen andre om ikke fastlegen henviser meg til samme sted enda en gang. Psykologen min sa selv at det var ganske nådeløst at jeg måtte slutte men det var ikke hun som bestemte det så igjen, hva kan man gjøre? Det ordner seg vel, nevropsykologen skrev at jeg måtte fortsette å ha noen å snakke med og psykologen skulle skrive det samme så vi får se hva fastlegen gjør.

Etter den siste timen hos psykologen bestemte jeg meg for å bli i Ski en time ekstra for å titte litt på senteret og jeg endte opp med disse tingene:

Ja, jeg har kjøpt meg en bullet journal.. mer om denne senere.

Boken til venstre så jeg da jeg og lillesøster var i Harry Potter-studioet i november men jeg tenkte ikke på å kjøpe den, da jeg så den i Ski så registrerte jeg knapt at den var der før den plutselig lå i hendene mine og jeg sa høyt "MIN!".

Da jeg kom hjem samme dag hadde jeg fått en pakke som blant annet inneholdt dette skiltet:

La en Posca-tusj ved siden av for å vise hvor stort skiltet er..

Jeg hadde ikke giddet å lese beskrivelsen og trodde at det var et søtt og lite metallskilt så jeg fikk litt sjokk da jeg så hvor stort det var. Uansett, det henger nå over vannkokeren på kjøkkenet.

Julen har vært stille og rolig i området her så det har vært fint å gå tur (helt til alt ble forvandlet til is). Jeg og Wembley har vært vitne til fine soloppganger:

Er så deilig å tenke på at solen har snudd, jeg liker som kjent ikke varme men jeg liker ikke mørket heller så jeg ser frem til lysere dager.

Julaften var helt ok, Wembley fikk en Cesar Millan-seng i julegave av meg og så ut til å være svært fornøyd med den:

Hun får ikke lov til å bruke den uten tilsyn for øyeblikket for hun liker å tygge på hjørnene og det skal vi ikke ha noe av!

Jeg gikk over veien og feiret jul med mine foreldre, lillesøster, mormor og gubben + tante. Mamma lagde supergod mat og hvis man ser bort ifra at tante ikke respekterte det at jeg ikke liker å bli tatt på så ville kvelden vært på grensen til perfekt.
Litt snodige julegaver fra enkelte men det er vel sånt man må regne med når man ikke gidder å la folk bli kjent med en.

Håper dere som eventuelt titter innom her hadde en fin julefeiring og at dere også vil få en fin nyttårsaften.

5 kommentarer

Den bullet journalen, hvor kjøpte du den? Jeg vurderer selv å skaffe meg en.

Tanta di er btw teit. Burde respektere at du ikke vil bli tatt på.

Den lille Pandaen c:: Panduro men man kan sikkert kjøpe i bokhandler og slikt også.

Daamn, har ikke Panduro noen steder i nærheten, men skal sjekke bokhandlere!

Den lille Pandaen c:: Panduro har nettbutikk.

Jaa, kom på det :p haha.

Skriv en ny kommentar