hits

Bring it on 2018, jeg er klar

Dette er tiden av året hvor de fleste med blogg oppsummerer hvordan året har vært og om de er fornøyde eller ikke. Jeg tror jeg har gjort lignende selv tidligere men i år velger jeg å bare legge 2017 pent på hyllen og heller fokusere på året som kommer.

Jeg nevnte for noen innlegg siden at jeg har kjøpt meg en bullet journal, det er fordi jeg har mange planer og jeg trenger denne for å holde styr på meg selv, jeg håper bare ikke at jeg er superflink i to måneder og så glemmer jeg den på en hylle resten av året, derfor har jeg bestilt to tonn med klistremerker sånn at jeg kan pynte og styre underveis slik at boken holder seg interessant.
Jeg ble nesten litt overveldet da jeg åpnet denne boken etter å ha kjøpt den for det fulgte med overraskende mange regler så det ut som men da jeg satte meg ned og leste så oppfordret skaperen eieren av boka å finne ut ting som funker for en selv så "reglene" er mer en guide/hjelp.

En av de første tingene jeg gjorde var å sette av et par sider hvor jeg bare spyr ut alle målene mine for de neste 12 månedene:

Plass til mange flere mål!

Jeg kommer til å sette av to sider til en ukeplan + to sider med plass til skriblerier for gjeldende uke sånn at hver uke i året får til sammen fire sider, etter mine beregninger så skal dette gå fint og jeg vil få mange ekstra sider til overs som jeg kan bruke på hva jeg vil.
På den ene skrible-siden skal jeg sette opp en meny for uken jeg er på sånn at jeg kan lage handleliste basert på denne slik at jeg ikke ender opp med å kjøpe masse annet unødvendig crap, jeg skal med andre ord bli enda strengere med meg selv når det kommer til mat for nå skal vekta bort og det for godt!
Jeg er ikke en veldig travel person så ukeplanene mine kommer til å gå mest på ting jeg kanskje glemmer/utsetter å gjøre som diverse husarbeid og ting jeg bare har lyst til å gjøre men aldri tar meg tid til og hvis jeg må skrive opp en avtale så har jeg plass til det også.

Jeg vil sikkert oppdatere om hvordan det går med min bullet journal senere.

Som nevnt så er jeg nå ekstra motivert til å gå mer ned i vekt, et problem jeg har hatt er at jeg er rett og slett ikke flink med mat, jeg er ikke flink til å prøve nye ting og jeg finner ingen glede med det så etter å ha sett nyeste episode av Graham Norton i går kveld hvor Jamie Oliver var gjest har jeg nå bestilt denne boken:

Relatert bilde

Når Graham Norton sier at noe er bra så er det bra nok for meg!

Tittelen sier alt, Jamie har laget en bok full av oppskrifter som kun trenger fem ingredienser og jeg har sett at hver oppskrift står oppført med kaloriinnhold og alt sånt i tillegg så da mamma også sa at jeg burde bestille den så gjorde jeg det.

Det nytter ikke å ha et sunt kosthold hvis man ikke beveger seg i tillegg så det er her Wembley kommer inn.

"Hvem, jeg?"

Vi kommer til å fortsette å gå masse tur og forhåpentligvis så kan vi kanskje begynne å jogge litt også etterhvert i tillegg til at jeg får trent armene fordi Wembley drar MASSE. Har også sånne manualer så de vil også gjøre nytte for seg.

Forresten, om det er flere som har samme planer med tanke på vektnedgang så ta kontakt, kanskje vi kan motivere hverandre på Snapchat eller noe sånt?

Wembley er også inkludert når det kommer til neste års planer, jeg har så klart lært henne de grunnleggende tingene frem til nå men nå er det på tide at jeg virkelig går inn for å gjøre henne til et prakteksemplar av en hund, for sånn her kan vi ikke ha det:

Altså, hun har mye valp i seg enda så det er naturlig at hun tuller og hun vil mest sannsynlig vokse det av seg men det er på tide at vi begynner å trene på ting sånn at vi kan få et fint liv sammen både alene og sammen med andre. Vi må for eksempel øve mer på kloklipping for det er noe hun virkelig hater.

En annen ting jeg vil jobbe mer med det kommende året er mine tegneferdigheter. Nå foretrekker jo jeg å fargelegge men det kan ikke skade å jobbe med andre ting som tegning heller så jeg tenkte å bruke denne boken:

Bilderesultat for draw every day draw every way

Jeg kjøpte denne boken tidlig i år men jeg ville vente med å bruke den til 1. januar sånn at jeg slapp å irritere meg over at ikke hele året kom med, hvis det gir mening.
Man skal gjennom tolv kapitler med diverse temaer og medier (fargeblyanter, vannmaling, penn, osv) og så får man tildelt én tegneoppgave for hver dag, så det kan bli interessant å se om mine "ferdigheter" utvikler seg gjennom året.

Så, dette er mine mål her og nå: jeg skal bli sunn, Wembley skal bli superhund og jeg skal bruke mine kreative ferdigheter mer. Sounds like a plan!

Forhåpentligvis så vil eventuelle forbedringer på disse områdene gi meg en liten boost til å tørre å gjøre ting som:

  • Spise ute
  • Gå på kino
  • Dra til frisøren

 

Godt nyttår, ønsk meg lykke til!

Bilderesultat for i'm ready gif

Bøker som skal være med på å inspirere meg:

Relatert bilde

Relatert bilde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nerdinnen

Nerdinnen

30, Vestby

Hun som skriver denne bloggen har ingen planer om å fremstå som perfekt, prakke på deg sminketips som ikke passer din stil eller vise frem dagens antrekk som om hun nettopp har lært å kle på seg selv.

Instagram

Kategorier

Arkiv