Høydepunkter fra 2018s første uke

Hallo sprettlopper.

Kan vel starte med å si godt nyttår!

Bildet ble tatt etter midnatt på nyttårsaften, aner ikke hva Wembley hadde fått i seg men hun hadde det gøy i hvert fall.

Wembley viste ikke tegn til å bry seg om nyttårsrakettene så jeg tok en sjanse og tok henne med ut jeg, noe som gikk helt strålende for hun reagerte ikke på rakettene i det hele tatt.

Den første uken i 2018 var ikke helt katastrofal men den hadde sine opp og nedturer. Mitt prosjekt "operasjon meg" starter ikke før i morgen så jeg har benyttet sjansen til å hive i meg masse usunn mat, var og handlet for den kommende uken på fredag og alt er tilrettelagt(?) til hver dag så her blir det ikke noe til overs for å si det sånn.

Et annet "prosjekt" er at jeg skal lese minst én bok hver måned (er ikke flink til å ta meg tid til slikt) og jeg begynte kjapt å lese denne boken som jeg fikk til jul:

Wembley har også en bunke nyttårsforsetter skrevet på en liste over buret sitt og den ene tingen (som vi forøvrig glemte å skrive ned på lista) er at hun skal bli flinkere til å kjøre bil! Altså, sitte på i bilen.
Jeg har ikke vært spesielt flink til å ha henne med meg når jeg er ute på korte turer så jeg har i dag og forrige søndag kjørt og hentet lillesøster med frøkna i baksetet, ser hun ikke lykkelig ut?

Slapp av folkens, hun har på sikkerhetssele... og vennligst ignorer at jeg ser skikkelig ustelt ut.

Denne uken begynte jeg å gjøre ferdig småpirk på kjøkkenet.. det er vanskelig å ta bilde av et helt rom men her ser dere stilen jeg kjører:

Før var alt lyseblått, det var greit om sommeren men det gjorde kjøkkenet enda kaldere om vinteren.

Husker ikke om jeg har fortalt det men jeg var inspirert av godteriet man kan kjøpe på Harry Potter-studioet som igjen er inspirert av godteriet i filmene så klart.

Jeg nevnte at det har vært nedturer denne uken, egentlig har det bare vært én men den var til gjengjeld veldig trist, min lille kanin-nevø Offe gikk bort natt til onsdag og selv om jeg ikke tror på livet etter døden så kan jeg ikke la være å håpe at disse to henger sammen igjen et eller annet sted:

Tilbake til oppturer, Wembley er i dag 1,5 år gammel!

Sikkert mer jeg skulle ha skrevet om men det får bli en annen gang for frøken McSnurp står på kjøkkenet og krever å få kveldsmat noe som er helt ok for jeg er ganske trøtt.

God natt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar