Abstinenser, venting på post, årets første fargelegging og Wembley - Uke 2 2018

Yooooooo..

Jeg er nå midt i min lille nedtur etter julen, den får jeg hver januar og da furter jeg fordi julen er over men så klarer jeg også å trøste meg selv med at det enda ikke har vært jul i år så det er noe å se frem til!

Årets andre uke har vært stille og rolig, den begynte med mandag (naturlig nok) og da gikk startskuddet for min nye og sunnere livsstil: null godteri, telling av kalorier og streng kontroll på hva jeg fikk i meg.
Jeg må si at jeg ikke spiser mye godteri til vanlig men det blir jo mye sånt i julen så det å gå "cold turkey" på mandag gav kroppen min et lite sjokk og ifølge Google så drev den med detoxing og kvittet seg med all dritt som var i kroppen min (no pun intended) og som takk fikk jeg en dundrende hodepine som varte til tirsdag kveld men jeg våknet uten hodepine på onsdag og følte meg klar for resten av året. Hurra. Kan også fortelle at jeg allerede har gått ned litt over en kilo. Hurra igjen.

En nyttårsforsett som ikke har gått som planlagt er den daglige tegneutfordring-greia mi. Jeg syntes ikke det er spesielt gøy å tegne når jeg ikke er i det moduset så jeg gav opp ganske kjapt å tvinge meg selv til å gjøre det.. mulig jeg prøver igjen neste måned når det er nytt tema og nye utfordringer.

Selv om jeg elsker julen så blir det mye tid hvor man kjeder seg *host*helligdager*host* så jeg kastet meg over PC'en og shoppet... masse. Så jeg har løpt til postkassen hver morgen full av håp og blitt like skuffet nesten hver gang med unntak av mandag da jeg fikk en hentelapp (+ beskjeden om at jeg måtte betale 322,- for å få hentet pakken) og fredag da jeg fikk regning på innboforsikringen. Jeg forventer derfor masse post de kommende dagene.

Uansett, dette er hva jeg betalte 322,- i løsepenger for:

Moving on.

Jeg har fullført årets første fargelegging, jeg må beklage for den elendige bildekvaliteten men lyset over bordet hadde gått og jeg gadd ikke å prøve å ta bedre bilde et annet sted.
Jeg hadde planlagt å prøve å få det til å se ut som at folka var i en ubåt under havet men jeg klarte å fucke opp havet så da ble vinduet et slags teleskop i stedet... jeg skal ikke påstå at jeg har vært dritflink men jeg er fornøyd.

Wembley går det også bra med om dagen, hun er i ferd med å bli forvandlet til en kanin:

Og så har hun oppdaget gleden med å klatre på snøhauger:

Mitt prosjekt som går ut på å venne henne til å kjøre bil går fint men i dag oppdaget jeg at det faktisk spiller en rolle hvilken bil vi kjører.. i den lille Toyotaen ligger hun i baksetet og ser ut som at hun har lyst til å begå selvmord mens i den store Chevroleten sitter hun slik:

Så det er ikke umulig at hun en dag vil hoppe frivillig inn i bilen!

Nå er det visst gåtur-tid. Snakkes.

2 kommentarer

Helena Westergren: Jeg kan ikke ta æren for det men jeg er så klart helt enig. =)

Skriv en ny kommentar