Den fortapte posten har kommet hjem, hopping i snøen, min første bilulykke (clickbait-alarm) - Uke 3 2018

Da mandag kom gikk jeg løs på stua, dere gjettet riktig: jeg har ommøblert igjen men bare halve stuen denne gangen. Har fått laget meg en liten lesekrok og jeg tenkte å male baksiden av apotekerdisken min sånn at den kan stå ut fra veggen i stedet for inntil veggen uten at det ser stygt ut.
Skulle egentlig ønske at jeg ikke ommøblerte så ofte men når hodet først begynner å planlegge så får jeg ikke ro i kroppen før jeg har gjennomført ting.

Jeg skrev i forrige uke at jeg ventet på en del post som ikke hadde dukket opp og her om dagen (jeg tror det var onsdag) så var postkassen min stappfull, det var ting fra Etsy-selgere, Amazon, Killstar ++ så det var nesten som julaften. Fikk også et par hentelapper i løpet av uken så på fredag hentet jeg gullmaling fra Japan og en haug med klistremerker fra Singapore... prøver å kun hente pakker på fredager sånn at jeg slipper å dra tilbake hver dag.
Er et par pakker jeg har måttet etterlyse som jeg har fått tilbake pengene på + en pakke hvor dem har sendt ut på nytt så da har jeg fått ordnet opp i dette også.

Ellers så har jeg tatt teite selfies:

Dersom noen lurer på hvordan det går med "prosjekt meg" så kan jeg fortelle at fra mandag til fredag så gikk jeg ned nesten to kilo så jeg tør påstå at jeg er flink men det ville vært rart om jeg ikke fikk lønn for strevet så sunn som jeg er om dagen.

Jeg prøver å spise vanlig, litt mindre sunn mat også sånn at jeg ikke blir bundet til å leve på salat resten av livet, har appen MyFitnessPal som holder meg i ørene når det kommer til kalorier og den funker tydeligvis..

Jeg har gjenoppdaget sengetøy jeg ikke har brukt på mange år, hadde for eksempel glemt hvor godt det er å pakke seg inn i stoffet til dette dynetrekket:

Ingen skal si jeg ikke lever opp til bloggnavnet mitt i hvert fall.

Ifølge VG så har det vært snøkaos denne uken men for meg og Wembley har det bare vært moro, Wembley har lekt og jeg har sett på mens jeg har holdt på å le meg ihjel.

 

Vi har også benyttet sjansen til å ta fine bilder:

Og når vi har kommet inn igjen har Wembley prøvd å lure meg med ut igjen:

"Mammaaaa, kan vi pleeeease gå ut og leke..?"

I dag var jeg i min første bilulykke. Eller noe sånt. Det var ikke store greiene, jeg skulle kjøre og hente lillesøster og så klarte jeg å skli ut av veien og ned i grøfta. Jeg kjørte sakte og pent men bilen ble bare trukket mot kanten så det er mest sannsynlig snøen som tok tak. Ingen av mine foreldre var tilgjengelig på telefon så jeg måtte gå tilbake og hente faren min fordi jeg klarte ikke å kjøre bilen opp igjen og det endte med at onkelen til mamma måtte bruke traktoren sin for å dra den opp. Jeg var ganske flau men ifølge mamma og pappa så er det sånt som skjer med de fleste på et eller annet tidspunkt.
Heldigvis så ble det ingen skader på bilen og heldigvis så var jeg bare nedi veien så jeg slapp å dumme meg ut foran alle innbyggerne her.
Ikke dårlig at det tok fem år før jeg opplevde noe sånt!

Ellers... Wembley har fått sin andre løpetid og syntes litt synd på seg selv, jeg er drittlei hermegåser, jeg har nå en større forståelse for hvorfor folk irriterer seg over katter som gjør fra seg overalt (hunder spiser ALT) og nå skal jeg legge meg.

God natt.

2 kommentarer

Hmm, sitter her nå nesten og vurdere om jeg skal hyre deg inn til sånn ommøblerings-hjelp. Har litt lyst på en forandring. Men tro det eller ikke, jeg har foreløpig ikke kommet opp med et særlig godt alternativ.. xD Har en åtte seters sofa som jeg ikke kan se for meg andre steder i stua enn der den står nå. Hvis jeg flytter på tven, pcen og alt det andre med wifi-tilgang osv så får jeg antageligvis dårligere nettsignal sånn med tanke på hvor nettboksen til huseieren i etasjen over står plassert, og siden nettet stort sett funker så godt når ting står der de står nå så frister det igrunn ikke å bruke egne penger på å kjøpe min egen lille boks.. xD

Det ENESTE jeg ser for meg at jeg i teorien kan flytte på uten å angre i etterkant er liksom filmhyllene mine, samt skrivebordet mitt.. Men greia med det igjen er at akkurat disse møblene er jeg allerede fornøyd med at de står der de står nå. Hehe. #luksusproblemer

Når det kommer til det med post så merket jeg at jeg NESTEN ble litt misunnelig nå. Den følelsen når man sjekker postkassa også PLUTSELIG ligger det der noe man i verste fall har gitt opp skulle komme frem (det hender jo at ting blir rotet fullstendig bort, eller stjålet..), også plutselig er det kommet frem. DEN følelsen.. Er det ikke så veldig mye som slår, ihvertfall ikke for min del. Kommer selvfølgelig noe an på HVA man har bestilt også, men.. Likevel ^^ Grattis! :-)

Aylar Von Kuklinski: Min taktikk er at jeg bare begynner å flytte på ting og så får jeg løse problemer underveis. Skjer ofte at diverse møbler ikke passer sånn som jeg hadde sett for meg men da kan man sette ting på skrå og se om det kan se bra ut, osv. Er ofte ting jeg også syntes ser bra ut der det er men så får jeg lyst til å flytte på de likevel og det er ganske deilig å våkne neste morgen og nesten føle at man er i et nytt hjem.

Skriv en ny kommentar