Der fikk jeg den! - Et gjensyn med sjarmørene fra chat.no

De siste månedene så har jeg lagret samtaler fra chat.no på PC'en, mest fordi jeg bare har glemt å legge dem ut her.. anyway, i kveld fikk jeg lyst til å legge ut noen av dem (kun tre så det blir ikke et langt innlegg) fordi det er så fascinerende å se hvordan noen av skapningene takler avvisning og da sikter jeg ikke til de som bare blir furtne og slutter å prate, heller ikke de som blir så sinte at dem kaller meg "hore" (fordi jeg IKKE vil ligge med dem), dette innlegget er dedikert til de som prøver å snu ting rundt. You'll see what I mean.

Igjen så vil jeg gjerne påpeke: Jeg tar aldri kontakt med noen selv og dette er det første folk skriver til meg. Det er sjeldent jeg svarer men noen ganger klarer jeg ikke å la være.

Denne er egentlig et dårlig eksempel på hva jeg mener men legg merke til at han tror det er han som avviser meg til tross for at jeg sa med én gang at jeg ikke var interessert.

Han mener JEG er sosialt tilbakestående når HAN er den som starter samtalen med å spørre om jeg liker analsex?

Denne er fra i kveld og inspirasjonen til dette innlegget. Han startet med å skrive at jeg hadde skummelt nick så det eneste jeg skrev til ham var det som dere ser over her men det var visst altfor masete for han, stakkars gamle kroken.

Jeg har hørt at dette er en slags trend blant (noen) menn, at dem prøver å legge skylden over på damene når de blir avvist, hvorfor ikke bare ta det som en mann?
Jada, det er sikkert damer som gjør slikt også men nå er jo jeg en heterofil kvinne og da har man jo en tendens til å tiltrekke seg menn så da får noen andre skrive om åssen det er den andre veien.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar