Nå er'a her igjen.

Jeg har hatt lyst til å forandre litt på bloggen min lenge men det tok enda lenger tid før jeg faktisk gadd å gjøre noe, utenom å slette mesteparten av alle innlegg jeg har skrevet.
Jeg tror jeg er ganske fornøyd med designet her akkurat nå men jeg kommer nok til å gjøre noen justeringer etterhvert for 100% fornøyd er jeg ikke.
De siste månedene har vært sånn passe innholdsrike, den tingen jeg har skrevet om før men som jeg ikke ville si hva var har endelig gått i orden så nå er livet mitt nesten på grensen til bekymringsfritt.
Som nevnt så har jeg slettet MANGE innlegg så jeg vet ikke når jeg skrev mitt siste innlegg her og derfor vet jeg heller ikke hva jeg skrev om sist men er det så nøye da?

På fredag reiser jeg til London fordi på søndag skal jeg på Game of Thrones-konserten, tviler på at det blir så mye blogging før jeg reiser men kanskje jeg skulle klint til med en "GoT-uke" hvor jeg rangerer mine favorittkarakterer og denslags. Tiden vil vise.
Jeg gruer meg litt til å dra, ikke fordi jeg ikke vil få det fint men fordi jeg vet at det kommer til å være ganske varmt der.
Jeg innser nå at jeg burde begynne å skrive det ned når jeg får idéer til hva jeg kan skrive om på bloggen for nå har jeg glemt alt som har skjedd den siste tiden. *Teflonhjerne*

Vi fortsetter med det jeg husker her og nå:

I juni skal jeg, lillesøster og mamma se Queen + Adam Lambert. Jeg hater Telenor Arena til tross for at jeg kun har vært der én gang tidligere men hvor ofte kommer QUEEN til Norge da? Planen var egentlig å bare dra med mamma men så fikk jeg dårlig samvittighet ovenfor lillesøster som er fan av Adam Lambert så da drar vi alle tre.
Kryss fingrene for at vi overlever turen, jeg gleder meg til å se Queen men jeg gleder meg nesten mer til å komme hjem igjen.

I desember måtte jeg slutte hos psykologen og jeg har virkelig lengtet etter å kunne snakke med noen men nå har jeg endelig fått respons fra psykisk helsetjeneste her i kommunen som legen min sendte henvisning til.. var der forrige mandag for å "kartlegge" med hun som vil bli min saksbehandler og jeg kommer til å bli kontaktet av min nye samtalepartner om noen uker hvis jeg husker riktig. Håper jeg liker personen.
Syntes det egentlig er skikkelig møkk at jeg ikke kunne fortsette hos psykologen, jeg fikk beskjed om at det var på grunn av kapasiteten men jeg mistenker at det har noe med sammenslåing av fylker (?) å gjøre. Skal jeg til psykolog igjen senere så må jeg til Moss av alle steder.

I desember må jeg tilbake til London for å atter en gang se NIGHTWISH i Wembley Arena. Kan vel snart regnes som stamgjest der nå.
Har såvidt begynt å legge planer for denne turen også men jeg burde vel få gjort unna førstkommende tur før jeg tar helt av.

Ellers så har jeg ommøblert et par ganger, fargelagt en del og gått mye tur med Wembley.
Wembley har det forresten veldig bra.

Jeg tenkte jeg skulle skru opp kvaliteten på innleggene mine her, da jeg gikk gjennom alle innlegg for å se hvilke jeg ville slette så la jeg merke til at det var mange korte innlegg hvor jeg kun bablet om været. Jeg skal i hvert fall forsøke så godt jeg kan.

2 kommentarer

Du er så heldig som skal gå game of thrones konsert! Håper du forteller hvordan det var :D

Den lille Pandaen c:: Det kommer jeg nok til å gjøre.

Skriv en ny kommentar