Trist lommebok, sommerens mål og duckwalk

Akkurat nå ligger lommeboka mi og griner ved siden av meg. Jeg har ikke shoppet for flere tusen kroner men når man har vært veldig sparsommelig den siste tiden så ble det et lite støkk for den stakkars.

Jeg merker at det er sommer nå og da sikter jeg ikke til varmen, trærne har fått blader og TV-signalet mitt er derfor borte helt til høsten... ikke at det gjør så mye for det er aldri noe å se på om sommeren likevel.

Skal gi meg selv to "lekser" for denne sommeren:

  1. Bli flinkere til å fargelegge hud.
  2. Lese Ringenes herre (prøvde en sommer for noen år siden men jeg slet med å holde fokus).

Nå kom jeg på at jeg må finne en juni-bok å lese. Har klart nyttårsforsettet mitt så langt (lese minst én bok i måneden) så jeg håper jeg klarer å finne noe jeg finner interessant denne måneden også. Jeg liker å lese men tankene mine har en tendens til å vandre mens jeg leser.

Fikk forresten krabbet en tur bort til Posten i går for å hente den pakken jeg nevnte her om dagen, pakken inneholdt denne:

Denne dagen har vært som alle andre søndager; besøk av lillesøster (noe som resulterte i 1 stk lykkelig husky), cheat day, filmer og trafikkork på gårdsplassen:

Nye Jumanji var forresten veldig morsom! Jeg må se den flere ganger for jeg var ganske trøtt på slutten da vi så den i stad.

Nå skal jeg se thomasPASTE spille en siste runde med Fortnite på Twitch.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar