Ukens nye fargebøker #2

Fikk kun én pakke som inneholdt fargebøker denne uken men til gjengjeld så inneholdt den hele tre stykker... alle er laget av kunstneren Herb Leonhard.

Legend Nouveau er en bok som inneholder motiver inspirert av legender, mytologi og magi hentet fra keltiske og europeiske tradisjoner og litteratur.

Jeg kjenner ikke til alle figurene i denne boken så jeg ser frem til å google litt og utforske når jeg skal fargelegge. Motivene er veldig detaljerte og ser ut til å kunne bli en utfordring (hvert fall for meg) men det er en av grunnene til at jeg skaffet disse bøkene, utfordringer er gøy.

Liker at det er flere motiver jeg kun har drømt om tidligere, har man mange fargebøker så kan man ofte se de samme bildene om og om igjen så disse er et friskt pust.

En hyllest til alt som har med fantasi å gjøre, her finner man alt fra mektige drager til vakre enhjørninger.

Jeg pleier ofte å unngå fargebøker som inneholder mange drager for det finnes grenser for hvor mange ganger jeg gidder å fargelegge en drage som spruter ild eller som virker truende men som dere ser under så er Herb litt mer kreativ med for eksempel en drage som stiger opp fra havets dyp og en snill drage som trenger å få fikset tennene sine.

Jeg krysser fingrene for at fyren en vakker dag kommer ut med en bok som inneholder kun havfruer.

Denne boken er en søt en.
Denne boken feirer naturens magi ved å kombinere flora og fauna med féer.

Jeg liker at alle féene har hvert sitt tema, en tar hånd om flaggermus om natten mens en annen kanskje spiller musikk for fuglene.
Det er til og med en som bor under vann.

Med hvert bilde følger en liten tekst, et slags dikt som kan lage litt stemning og gi oss informasjon om hva som foregår i hvert bilde, noe som kan være til hjelp dersom man står fast i fargeleggingen også.

Én kommentar

Hvor har du kjøpt disse?

Den lille Pandaen c:: Amazon.

Skriv en ny kommentar