Ukens nye fargebøker #3

Jeg er treg så dette er altså bøkene som kom til meg i forrige uke.

For et par uker siden skrev jeg om bok nummer 1 i denne serien og det tok ikke lang tid før jeg bestilte både nummer 2 og 3 (se under).

I bok nummer to er det kvinnenes profiler som er hovedgreia men hun som har laget boken har klart å beholde den varierte stilen ved å inkludere kvinner fra forskjellige verdensdeler (og verdener) og så videre. I denne boken får vi også variasjon når det kommer til alder som dere kan se et eksempel på rett under denne teksten.

Man får virkelig ha det gøy med disse bøkene!

Ok, bok nummer 3, her er vi tilbake til kvinneansikter sett forfra men det betyr ikke at motivene fra bok nummer 1 blir repetert.
For å forhindre at jeg repeterer meg selv så kan jeg nevne at i alle bøkene er det et "skyggeskjema", flere bokser med gradert skyggelegging (som på ansiktene) hvor du kan teste hvordan fargene dine oppfører seg der hvor det er mørkest for eksempel.

Jeg må si jeg er imponert over Cristina McAllisters evne til å lage så mange forskjellige motiver ut ifra ett tema, jeg håper virkelig hun lager flere av disse! Det skal nevnes at hun også lager bøker med helt andre motiver enn ansikter men disse har jeg ikke skaffet meg.. enda.

Jada, det er ikke lenge siden jeg nevnte at jeg sjeldent kjøper bøkene til Jade Summer fordi jeg liker så få av dem men så måtte hun så klart komme ut med en bok jeg bare måtte ha.

Motivene er som nevnt på coveret av den mørke sorten, alle er slemme i denne boken (eller redde) og selv om jeg ikke liker skurker så har jeg ingenting imot å fargelegge dem. I denne boken har vi slemme havfruer, hekser, varulver, menn som pønsker på noe og så videre. Det er med andre ord mye gøy å finne.

Om Jade Summer fortsetter som dette så blir jeg vel nødt til å kjøpe flere av bøkene hennes...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar