Ukens nye fargebøker #4

Bare en bok denne uken men den er til gjengjeld ganske så snodig.

Jeg vet egentlig ikke hva denne boken dreier seg om i det hele tatt da alt står på japansk men etter hva jeg har skjønt basert på det lille av vestlig skrift så heter kunstneren Takumi og boken heter Transcendence Beautiful.

Boken er delt i to, første halvdel viser bildene sånn som de egentlig ser ut mens siste halvdel er de samme bildene i fargelegging-vennlig versjon.
Det er stor variasjon i stilen, det er alt fra steampunk til art nouveau, fra gotisk til tegneserieaktige tegninger.

Jeg har blandede følelser om denne boken, jeg liker motivene men er usikker på holdningen til kunstneren, det er for eksempel to motiver hvor en dame har tatoveringer mens den andre har ikke, damen uten tatoveringer er omringet av cupcakes og andre søte ting mens den tatoverte er omringet av sprøyter og kondomer (blant annet)... som en dame med mange tatoveringer så setter jeg ikke pris på slikt, spesielt ikke med tanke på det at jeg lever i frivillig sølibat og avstår også fra alt av narkotiske stoffer, alkohol, og så videre.
Mulig kunstneren ikke mente noe vondt med det men det gjorde meg litt... forundret.

Det skal nevnes at det er mange motiver med tatoverte damer i forskjellige situasjoner så jeg skal holde meg til å kun være forundret inntil videre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar