Ukens nye fargebøker #5

Igjen så har jeg vært treg (skylder på varmen) så dette er bøkene jeg fikk i forrige uke.

De av dere som har kastet bort tiden deres her inne før vet at jeg liker veldig godt Magical Beauties-bøkene til Cristina McAllister så jeg fant ut at det var på tide å teste andre fargebøker denne damen har gitt ut.

Spirit Women utforsker forskjellige aspekter av den feminine ånden, som for eksempel den omsorgsfulle, kloke, lekende, sårbare, mektige og så videre.
Det er mange flotte motiver i denne boken men det er også mange motiver jeg ikke liker, det er nemlig flere sider med diverse mønster man kan fargelegge og slikt syntes jeg blir for kjedelig og repeterende og jeg ville mye heller hatt flere damer å fargelegge.

I motsetning til boken om romvesener i denne serien som jeg skrev om for litt siden så har denne boken et tema jeg liker veldig godt... min evne til å fargelegge motiver som dette er en annen sak.

Det er igrunn ikke så mye å si om denne boken men jeg liker at noen av motivene ikke har omgivelser/bakgrunn sånn at man kanskje kan finne på noe selv for de som er flinke til slikt.

Nå skriver jeg kun for å fylle ut denne plassen slik at det ser ut som at jeg har hatt mye på hjertet men jeg er for trøtt og varm til å tenke ut noe klokt og så driver Wembley hele tiden og slikker meg på armen.

2 kommentarer

Hei, hyggelig og interessant blogg du har. Er farging en del av ditt profesjonelle liv? Vær morsom hvis du nevner din personlige utvikling og hendelser.

mvh norsk / svensk

Ida: Fargelegging er bare en hobby. Skal skrive mer variert etterhvert men i disse dager er det så varmt at jeg klarer nesten ikke å fungere, får se hva jeg gjør i løpet av dagen.

Skriv en ny kommentar