Downton Abbey, ordrekrøll, voksen Wembley og den slags!

Tenkte det var på tide med et helt vanlig innlegg, det vil si en oppdatering om hva som skjer i min del av universet i disse dager.

Vel, etter tre måneders ventetid (cirka to måneder etter at det egentlig skulle skje noe) så har jeg omsider blitt kontaktet av mennesket jeg skal ha samtaler med i kommunens psykiske helsetjeneste de kommende ukene, hun ringte i dag og jeg skal til henne for første gang neste torsdag noe som passer meg helt utmerket for det er først nå de siste dagene jeg har følt behov for det, sommeren har vært grei mot meg hvis man ser bort fra helvetesvarmen.

Jeg og mamma har fått helt dilla på Downton Abbey, vi nærmer oss slutten på sesong 3 og jeg må si at serien er overraskende spennende, det skjer noe interessant hele tiden og det er så mange bra karakterer!
Jeg vil ikke bli spoilet men jeg prøver meg på litt "forsiktig googling" innimellom for å se om jeg kan få noen hint om hva som vil skje videre når mamma har det for travelt til å se episoder med meg og jeg ender opp med å bli så spent at jeg prøver å få henne hit med hjelp av tankekraft.

I går fikk jeg litt panikk, jeg skulle sjekke ordrebekreftelsen jeg fikk da jeg bestilte billett til Nightwish-konserten i London i år men jeg har tydeligvis slettet den ved et uhell sammen med all annen London-relatert mail etter forrige tur og siden nettsiden til billettfolka ikke oppfører seg helt som den skal (tekniske problemer som jeg har kontaktet dem om tidligere) så var jo ikke ordren min å finne der heller. Derfor sendt jeg mail til kundeservice og under to timer etterpå ble jeg plutselig tilsendt ordrebekreftelsen på nytt etterfulgt av en mail fra kundeservice om at alt er i orden! Jeg ble så glad for at jeg slapp å bestille enda en billett for sikkerhets skyld (pga. de tekniske problemene så så det jo ut som at jeg ikke hadde bestilt noe som helst) så jeg skrev til damen som svarte meg at jeg elsket henne og fikk en "you're welcome" med smilefjes tilbake.
Er på tide at jeg snart booker hotell og denslags til denne turen, jeg får ta alt sånt i egne innlegg.

Wembley går det også bra med, om en måneds tid så har hun vært hos meg i to år og den tiden har gått skummelt fort, jeg føler fortsatt at jeg er der hvor jeg kontaktet oppdretterne for å spørre om jeg kunne få kjøpe valp, nå er hun voksen.

På litt over en måned så har jeg gått ned fem kilo, det har stagnert litt igjen nå takket være pms og diverse cravings men det går da i riktig retning enn så lenge.

Fuck, nå har jeg glemt alt det andre jeg skulle skrive om, det skjer alltid!

Uansett, jeg har blant annet skaffet meg ny jakke:

Nå tror jeg at jeg skal lufte Wembley før det blir for mørkt til å se hvor jeg går... avslutter med denne sangen som jeg har fått litt dilla på i det siste og det er litt festlig med tanke på at jeg ikke likte den noe særlig da den først kom ut:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar